Gå til sidens indhold

Fællesfunktioner

En række af de administrative støttefunktioner (økonomi, HR-personale, IT og kommunikation) for Magistratsafdelingen for Kultur og Borgerservice er samlet i tre fællesfunktioner.

Center for Økonomi og Personale (CØP) udgør en selvstændig enhed med reference til magistratsdirektøren. Innovation, teknologi, kreativitet (ITK) er placeret under Biblioteker og Borgerservice og kommunikationsafdelingen (MKB Kommunikation) er organisatorisk placeret under Rådmandssekretariatet.


CØP løser desuden den interne økonomi og personalestyring for Borgmesterens Afdeling med reference til Økonomi- og Stadsdirektør.
 

Center for Økonomi og Personale (CØP)

CØP løser opgaver og yder rådgivning for forvaltninger og institutioner i alle forhold indenfor økonomi og  HR-personale.

 

Målet er at være fagforvaltningernes og institutionernes naturlige og foretrukne valg ved spørgsmål indenfor nye og eksisterende faglige problemstillinger. Endvidere arbejder CØP for at være førende i anvendelsen af velafprøvede IT-systemer.

 

Det er CØPs ansvar at sikre gennemskuelighed i økonomien samt at beslutninger vedrørende økonomi og personaleforhold træffes på et oplyst grundlag. Opgaverne spænder fra daglig driftsopgaver til strategiske tiltag i forhold til direktøren og det politiske niveau.

 

Center for Økonomi og Personale er organiseret i tre sektioner:

  • HR og Personale  
  • Budget og regnskab  
  • Drift og Service

 

Innovation, teknologi, kreativitet (ITK)

ITK er akronym for | Innovation | Teknologi | Kreativitet. ITK er placeret i Magistratsafdelingen for Kultur & Borgerservice, og løser en række IT- og udviklingsopgaver på tværs i kommunen, herunder layout- og markedsføringsopgaver, systemdesign, medieindkøb m.v.  ITK er dertil involveret i en række nationale og internationale udviklingsprojekter. ITK har fået ansvaret for etablering og drift at kommunens nye innovationscenter, der skal understøtte kommunens innovationsindsats.

 

ITK ønsker at skabe samarbejder på tværs. ITK igangsætter nye projekter for i fællesskab at finde frem til de løsninger, der bedst favner morgendagens udfordringer og understøtter den digitale by. På Dokk1 er ITK med til at formidle fremtidens medier og serviceydelser til borgerne. Det moderne bibliotek skal tænke dannelse og viden ind i den digitale tidsalder. Det kræver rådgivning, teknologisk understøttelse og en stærk visuel formidling. Det tilstræber ITK at gøre på innovative måder med fokus på ny teknologi og på at skabe plads for kreativitet, så nye tanker og ideer baner vej for nye løsninger. ITKs produkter er altid båret af høj faglighed og opdateret viden. ITK består af fire afdelinger: ITK Design afdelingsleder Martin Vellerup, ITK Digital afdelingsleder Tonny Jensen, ITK Lab afdelingsleder Anne Vest Hansen og ITK Media afdelingsleder Susanne Iversen. Bo Fristed CIO er chef for ITK

 

MKB Kommunikation

MKB Kommunikation understøtter forvaltningerne i at nå målsætningerne i Kultur og Borgerservices kommunikationsstrategi i form af øget professionalisering af kommunikationsindsatsen, øget koordinering og strategisk overblik i markedsføringen, samt helhedsorienterede løsninger af kommunikationsopgaver.

 
 

Opdateret: 04.6.2015

Afdeling: Kultur og Borgerservice

Send kommentar: Borgerservice og Biblioteker

Telefon: 89 40 22 22

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code