Gå til sidens indhold

Vision

Byrådets vision er, at Aarhus skal være en by i vækst og udvikling, og en god by for alle.

Som medarbejder i Borgmesterens Afdeling er du med til at gøre visionen til virkelighed:

 

Aarhus skal være en god by for alle. I Aarhus skal der være plads til at udfolde sig, og alle skal have mulighed for at tage ansvar for eget liv og udnytte egne evner. Aarhus skal være en by, hvor vi i fællesskab hjælper dem, der har brug for det. En by, hvor der er plads til forskellighed og mangfoldighed.

 

Aarhus skal være en by i bevægelse. Aarhus er en by med et stærkt og nyskabende erhvervs-, kultur- og uddannelsesliv. En by, hvor nye idéer dyrkes og prøves af i utraditionelle samarbejdsformer, og hvor ny teknologi udvikles og tages i anvendelse.

 

Aarhus skal være en by med handlekraft og fællesskab. Aarhus er en by i rivende udvikling, som vokser i størrelse og i betydning. En by, hvor vi tager medansvaret for hele regionens udvikling på os. En by, hvor der er udsyn og skabes relationer både nationalt og internationalt. En by med ambitioner om både vækst, bæredygtighed og sammenhængskraft. En by fuld af vilje til fornyelse.

 

Aarhus skal være en by, hvor medborgerskab er en værdi, og hvor vi hele tiden gentænker mulighederne for at leve i og udvikle vores by i fællesskab. En by, hvor vi sammen skaber rammerne for det gode liv.

 

Med udgangspunkt i visionen har byrådet vedtaget en række overordnede mål for Aarhus.

 

Visionen og Aarhus-målene er beskrevet i ”Fortællingen om Aarhus”.

 

Læs Aarhus-fortællingen

Kontakt

Raadhuset

Borgmesterens Afdeling

Rådhuspladsen 2

8000 Aarhus C

Telefon: 8940 2000

E-mail: 

 
 
 

Opdateret: 13.4.2016

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar: Kommunikation

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code