Gå til sidens indhold

HR og Kommunikation

I HR og Kommunikation har vi samlet de opgaver, der handler om udvikling, drift, Human Resources, kommunikation, ledelse og personale.

Vi fokuserer målrettet på trivsel og velvære for alle medarbejdere i Børn og Unge. Det skal være meningsfyldt at gå på arbejde, og alle skal vide, at de er med til at gøre en forskel for byens børn og unge.
 

Vi støtter, udvikler og udfordrer

Vi støtter projekter og initiativer i hele Børn og Unge. Samtidig udvikler og opretholder vi strategiske tiltag til de mange arbejdspladser i Børn og Unge.

Endelig understøtter vi effektiv drift i hele organisationen og yder kvalificeret rådgivning på kommunikations-, personale- og arbejdsmiljøområdet.

 

I HR og Kommunikation arbejder vi overordnet ud fra tre strategier. Strategier, der har været sat til debat over alt i organisationen. Se resultatet her:

 

Strategier i Børn og Unge (åbner pdf)

 

Troværdighed, Respekt og Engagement

I Aarhus Kommune arbejder vi ud fra disse TRE nøgleord - Troværdighed, Respekt og Engagement. Det handler om hvordan vi møder hinanden som borgere. Men det handler også om hvordan vi arbejder sammen.

 

Når vi trives på vores arbejde, løser vi vores opgaver langt mere effektivt. Det er med til at løfte kvaliteten af de institutioner, der passer og underviser vores børn.  

Kontakt

Helle Bach Lauridsen

HR- og Kommunikationschef

Børn og Unge

Grøndalsvej 2

8260 Viby J.

Mobil: 41 87 29 20

E-mail: 

 
 
 

Opdateret: 04.1.2018

Afdeling: Børn og Unge

Send kommentar: HR og Kommunikation

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code