Gå til sidens indhold

Ungekontaktens Rusmiddelteam

Et liv hvor DU STYRER

Ender du nogen gange med at drikke mere, end du egentligt havde planlagt? Er hashen blevet det, der giver dig ro i hverdagen og er det blevet samlingspunktet for dig og dine venner? Eller er du pårørende til en ung, som du mistænker har et misbrugsproblem?

 

Ungdomscentrets Rusmiddelteam kan hjælpe dig og dine forældre – og helt anonymt. Rusmiddelteamet tilbyder rådgivnings- og misbrugsbehandling for unge under 18 år og deres familier.

Hvordan får jeg hjælp?

Når du henvender dig til UngeKontakten, begynder vi altid med en snak om, hvilke behov dig og/eller din familie har, så vi kan skræddersy det rigtige forløb for dig. Måske har du blot brug for rådgivning og måske har du brug for, at vi begynder et behandlingsforløb. Vi vil altid så vidt muligt forsøge at inddrage dine forældre i rådgivningen, så de kan støtte dig undervejs. Samtidig vil de også bliver tilbudt kurser, så de har de rette værktøjer til at hjælpe dig.

 

 

Vi hjælper dig ikke kun med fokus på dine rusmidler, men vi støtter dig hele vejen rundt. Vi kigger altså også på din skole/uddannelse, bolig, fysisk- og psykisk helbred samt andre forhold, som kan have betydning for, at du trives i din hverdag.

 

Formålet er, at rusmiderne ikke kommer til at stå i vejen for det liv du gerne vil leve. Vi arbejder ud fra, at det er dig, som bestemmer over dit eget liv og skal tage de beslutninger, der er rigtige for dig.

 

 

Kontakt
Rusmiddelteamet hører under Ungdomscentret i Aarhus Kommune. For at blive visiteret til et forløb kan du kontakte Ungekontakten direkte på tlf. 89 40 52 00. Du kan også kontakte din sagsbehandler. Har du ikke sådan en, skal du kontakte Socialforvaltningen på tlf. 89 40 20 00. Så kan de hjælpe dig videre. ;)

 
 

Opdateret: 04.9.2017

Afdeling: Sociale Forhold og Beskæftigelse

Send kommentar:  

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code