Gå til sidens indhold

Har dit barn brug for hjælp?

Hvis dit barn har et særligt behov for hjælp og støtte i dagtilbuddet, i skolen eller i fritidstilbuddet

Hvis dit barn har særlige behov for hjælp og støtte i dagtilbuddet, i skolen eller i fritiden, kan du få hjælp på flere måder i Aarhus Kommune.

 

Dagtilbud og skoler kan igangsætte forløb, der kan hjælpe dit barn. Er der behov for det, kan personale fra PPR og Specialpædagogik (PPR) deltage.

 

Hjælpen kan være, at du gennem en enkelt samtale med en læsekonsulent får redskaber til at hjælpe dit barn med lektierne. Det kan også være, at dit barn mistrives i børnehaven, og at en pædagog fra børnehaven deltager i et forløb omkring dit barn. Det kan også være en særlig pædagogisk indsats i hverdagen som for eksempel en forstærket indsats i det tilbud, dit barn går i.

 

Hvis hjælpen ikke er tilstrækkelig for dit barn, har Aarhus Kommune også en række specialpædagogiske tilbud til børn med særlige behov. Det er personalet i dit barns daginstitution eller skole, der sammen med PPR og dig som forælder finder ud af, om et specialpædagogisk tilbud er bedst for dit barn.

 

Kontakt PPR

Øverst på siden ser du PPRs kontakt oplysninger.

 

Du kan skrive til PPRs digitale postkasse via linket "Kontakt PPR og Specialpædagogik". Du kan også skrive direkte fra Borger.dk. Find da PPR under Aarhus Kommune, Skole og Uddannelse, Pædagogik og Integration.  

 

Husk at skrive dine kontakt oplysninger, så PPR har mulighed for at svare dig. Mails med personfølsomme oplysninger bør altid sendes fra Borger.dk, hvis du ønsker at sende sikkert.

Kontakt

PPR og Specialpædagogik

Børn og Unge

Grøndalsvej 2

8260 Viby J

Telefon: 89 40 37 77 (Kl. 09.00-13.00)

E-mail: 

 
 
 

Opdateret: 10.3.2017

Afdeling: Børn og Unge

Send kommentar: PPR og Specialpædagogik

Telefon: 89 40 37 77

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code