Gå til sidens indhold

Motionslegeplads, Gl. Harlev

Fællespladsen, hvor motionslegepladsen er placeret, ligger naturskønt med udsigt over marker og skov, lige i udkanten af den lille landsby Gl. Harlev.

Fællespladsen, hvor motionslegepladsen er placeret, ligger naturskønt med udsigt over marker og skov, lige i udkanten af den lille landsby Gl. Harlev.

Udover den fysiske udfoldelsesmulighed ved motionslegepladsen, byder fællespladsen også på rutsje­bane og mulighed for fodbold, og trænger man til et hvil, er der opstillede bordbænke sæt, hvorfra udsigten kan nydes og der er opsyn med hele pladsen.

 

  • Motion og leg kombineres.
  • Faldunderlag med sand, gør det muligt at øge træningen, i hårdhed (når der hoppes op, og ned) og fungere også som en sandlegeplads.
  • Motionslegepladsen er fremstillet et enkelt design, som gør det muligt nemt at komme omkring de forskellige funktioner / elementer.
  • Beplantningen ved fællespladsen er frivilligt bidrage fra medlemmerne. 

 

Området, hvor motionslegepladsen er etableret, er Kirkens jord, og de har givet lov til at borgerforeningen bruger arealet til fællesplads.

 

Der er i borgerforeningen omkring 60 husstande. Motionspladsen og fællespladsen bruges af mange, dagplejemødre, institutioner og af beboere i nærområdet, der er på udflugt eller gå- løbetur.

 

 

 

Find os her


Lokation:  Højbyvej 13

                8462 Harlev J


Ansøger:  Gl. Harlev Borgerforening

                 


Tilsagn:     50.000 kr.


Egen finansiering: beboerne har givet arbejdskraften til at etablere fællespladsen.

 
 

Opdateret: 09.9.2014

Afdeling: Byudvikling og Mobilitet

Send kommentar: Planafdeling

Telefon: 89 40 27 26

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code