Gå til sidens indhold

Boulder, Folkestedet

Boulders med den klippeagtige silhuet, er placeret i den ”nye” park tæt ved Folkeste­det.

Placeringen giver anledning til et socialt møde mellem Folkestedets besøgende/spisende og den udøvende klatrere. Bouldering er at sammenligne med klatring på rigtige klipper i naturen.

 

Aarhus Klatreklub, som har ansøgt om boulders, ændrer løbende ”problemer”, som klatreruterne kaldes. Over tid kommer der nye udfordringer, og ”problemerne” vil varieres i sværhedsgrader, som angives med farver.

Rundt om boulderne er parkens bakkeformation trukket med ind, som både gør det muligt at opholde sig på dem og skaber et rum for nærhed ved aktiviteterne på boul­derne.

 

Der er opstillet to skilte, som uddyber konceptet omkring bouldering, og oplyser de forholdsregler og sikkerhedsmæssige ting man som klatrer på boulderen skal være opmærksom på. Samt adresse og GPS koordinat, hvis uheldet er ude.

 

 

Find os her


Lokation:  Carl Blocks Gade 28

                8000 Aarhus 


Ansøger:  Klatreklub                Tilsagn:     320.000 kr.Link: www.facebook.com/klatringiaarhus

Kommentar

”Denne dag ”det rør sig” gør opmærk­som på både Godsbanen og Folkestedets muligheder, det kunne være med til at give nye brugere til alle de aktiviteter der er i gang”. (Nanna, som første gangs klatre af boulders)

 
 

Opdateret: 09.9.2014

Afdeling: Byudvikling og Mobilitet

Send kommentar: Planafdeling

Telefon: 89 40 27 26

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code