Gå til sidens indhold

STU 4

Særlig Tilrettelagt Ungdomsuddannelse for unge med Autisme Spektrum Forstyrrelse og/ eller ADHD

Målgruppe

Unge med Autisme Spektrum Forstyrrelse og/eller ADHD.

 

Profil

STU4 er en 3-årig ungdomsuddannelse.

Uddannelsen

Uddannelsen tager udgangspunkt i den unges uddannelsesplan. Planen kan indeholde mål og ønske om at lære praktiske færdigheder, få opdateret eller vedligeholdt skolekundskaber. Det kan være at få indblik og erfaring i hvordan livet som voksen er. Eller det kan være en del af et autentisk ungdomsliv, at dyrke sine interesser, afprøve erhvervsønsker og meget andet. Alle fag og aktiviteter tilpasses den enkelte elevs ønsker og niveau. Der undervises i små hold eller individuelt.


Skolen råder over gode pausefaciliteter som fx bordfodbold, bordtennis, multibane, computere og playstation. Der er gode muligheder for at trække sig tilbage, hvis behovet er fred og ro.

 

På STU4 undervises eleverne blandt andet efter OCN-systemet. Formålet er at sikre eleven troværdig dokumentation på han eller hendes læring i små skridt. Dokumentationen kan bruges til at søge arbejde, uddannelse eller videre kvalificering. OCN kan blandt andet tydeliggøre den læring, som eleven har fra sit daglige liv - også kaldet ’tavs viden’. Eleven får afsluttende et OCN-læringsbevis. Det samler dokumenterede færdigheder og kompetencer. 

 

I STU-uddannelsen har elever også mulighed for at deltage i praktikker. STU4 har tilknyttet egen jobcoach. Coachen organiserer og følger op på disse praktikker.

 

Undervisningstiden er: Mandag til torsdag klokken 9-14:30 og fredag klokken 9-14:00.

Skolen følger i store træk folkeskolernes ferier og helligdag m.v. Derudover vil der være et mindre antal lukkedage henover året.

 

Pladstal

Pladstallet afhænger af efterspørgslen efter tilbuddet. Der er løbende optag.

 

Personalesammensætning

Speciallærer og socialpædagoger.

Kontakt

STU 4

Socialforvaltningen

Graham Bellsvej 4

8200 Aarhus N

 
 
 

Opdateret: 30.5.2018

Afdeling: Sociale Forhold og Beskæftigelse

Send kommentar:  

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code